Sofia

Alla inlägg under juni 2010

Av Sofia - 11 juni 2010 19:15

Vilken mysig dag man har haft idag då! Eller ja, mysig blev den efter att jag försovit mig (det var väckarklockan som inte ringde!) 1 timme och 45 minuter vilket slutade med att mamma fick stressköra in mig till tandläkaren (dit jag kom fram i perfekt tid - galet!). För efter tandbesöket åkte jag direkt hem till mysiga Mickan som bjöd på en riktig hotellfrukost! Vi har spenderat mesta av dagen i soffan, tittandes på Hannah Montana (Mickans älsklingprogram, inte mitt), SvampBob och sen Pirates Of The Caribbean 1. Vi bestämde att kladdkaka med grädde blev bäst till lunch. Tillsammans med en kopp te. Så så blev det! Inte illa alls. Spotify och Facebook har också fått vara med, väldigt mycket, idag. Så trots den riktigt svenska sommardagen (= regn) har jag haft det väldigt bra!


Nu blir det snart sushi med la familia, innan jag ska träffa andra bästa vännen Lovisa, a.k.a. Åke. Oj oj så bra jag får ha det idag! Jag gillar att ha sommarlov!

Av Sofia - 10 juni 2010 21:47


     


Grattis igen älskling! Du är helt fantastisk!

Av Sofia - 8 juni 2010 11:03

Och så var skolan, i stort sett, över! Hade sista lektionen imorse, och med tanke på att den var 5 minuter lång så var den inte så jobbig. Imorgon är det skolavslutning och betygsutdelning, och sedan är vi fria i två och en halv månad! Det låter fortfarande för bra för att vara sant.


Något annat som tar slut idag är min finaste barndomskompis Filippas gymnasietid, för om ca tre timmar kommer hon springa ut ur Norra Reals portar iklädd en vit klänning och en vit-svart-guldig mössa. Och det är såklart inte vilken mössa som helst, utan studentmössan!!!

     

Av Sofia - 7 juni 2010 19:41

Och flaket var grymt!!! Bland det roligaste jag har varit med om! Innan vi ens hade lämnat skolgården var man dränkt i öl och det sved sådär lagom skönt i ögonen men vad gjorde det, lika taggade var vi! Efter en stund stannade vi och flak efter flak med cider och ny öl lastades på, innan vi tills sist begav oss till det riktigt roliga; stan. Vi dansade, sjöng, hoppade och sprutade öl som aldrig förr. Det slutade med att man stod i en brun skön blandning av öl och cider som var typ 10 cm, och man var verkligen helt dränkt från topp till tå. Men att stå där och skrika och vinka till alla och möta alla andra flak, åh, det var så grymt! Och att ha kisspaus MITT I stan när allt var över och att sen gå till donken och sen åka hem med tunnelbanan, jaa det var också rätt festligt får jag ju lov att säga! 4 juni var en riktigt bra dag.

...efter!  

Av Sofia - 3 juni 2010 21:00

- för imorgon ska jag åka flaaak!!! I flera timmar kommer vi åka runt, och oj vad jag kommer vara fräsch sen. Detta är en ny upplevelse för mig, men jag har hört att man luktar lite lagom med öl efteråt liksom. Min underbara vän Ida var i alla fall väldigt gullig och gav mig ett par gamla trasiga skor som hon inte längre ville ha (haha, det lät ju gulligt), så att jag nu inte behöver bry mig om jag badar i cider och öl. En gammal tröja och ett par för små shorts är också redo att möta morgondagens "regn". Det här kommer bli grymt, det känner jag på mig!!


före...  

Av Sofia - 3 juni 2010 15:30

Istället för att ha engelskalektion idag fick vi rast. Detta resulterade i en väldigt lång håltimme, vilket i sin tur resulterade i att jag och några andra classmates åkte till stan. Detta resulterade i att jag, som egentligen ska hålla hårt i pengarna fram till Cypernresan, köpte ett par pilotbrillor och en döskallering (bätrre sent än aldrig). Eftersom vi inte ätit någon lunch på skolan så resluterade det i att jag även fick betala för en hamburgare på donken, innan det var dags för att åka tillbaka till skolan och ha 20 minuters värd mattelektion.

Så jag må ha spenderat mer än planerat denna dag, men detta har i alla fall resulterat i att jag känner mig väldigt glad just nu. Jag gillar resulterande saker!



           

Ovido - Quiz & Flashcards